Etusivu

Suomen Biologian Seura Vanamo ry eli Vanamo-seura on yleisbiologinen tieteellinen yhdistys. Seura toimii Suomen biologien yhdyssiteenä ja edistää biologista tutkimusta ja suomen kielen käyttöä biologian alalla.

Vanamo julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Luonnon Tutkija  -lehteä, järjestää esitelmätilaisuuksia ja retkiä sekä jakaa jäsenilleen apurahoja.

11.4.2024
Uusi Luonnon Tutkija (1/24) on julkaistu! Lehden tässä numerossa juttua mm. Laatokan lohista, arktisista loisista ja reportaasi seuran luontokirjallisuusteemaisesta talviseminaarista. Käy lukemassa lehti https://journal.fi/luonnontutkija!
2.4.2024
Suomen Biologian Seura Vanamon sääntömääräinen vuosikokous järjestetään torstaina 23.5 Tieteiden talolla (Kirkkokatu 6, Helsinki) klo 18.00. Kokoukseen on myös etäosallistumismahdollisuus. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat, kuten tilinpäätöksen hyväksyminen, toimintakertomus sekä hallituksen edustajien valinta. Kokouksessa julkistetaan vuoden 2024 apurahojen saajat. Kokouksen jälkeen kuullaan vuosikokousesitelmä, jonka pitää Valeria Valanne otsikolla "Lajistonseurannan uusia tuulia - Täydelliset listat ja 100 lajia -haaste". Vuosikokouksessa on kahvitarjoilu. Ilmoittaudu etukäteen, jotta osaamme arvioida osallistujamäärän sekä toimittaa jäsenäänestyksen, jos sellainen on tarpeen. Ilmoittaudu myös siinä tapauksessa, että haluat osallistua kokoukseen etänä. Tervetuloa!
1.2.2024
Vanamon apurahat 2024 on julistettu haettavaksi. Vuonna 2024 on haettavissa yleisiä apurahoja erityisesti biologian alan opinnäytetöihin sekä erikseen kehitysbiologiseen tutkimukseen haettava Taina Kuusen apuraha.
Share
15.2.2022